Als je haar maar goed zit

Zoals eerder verteld in onze blog besteden mannen veel tijd aan hun haar. Minutenlang staan we voor de spiegel om het haar te plooien. Graag hebben mannen controle over hun haar. American Crew speelt daarop in.

American Crew heeft een zeer uitgebreid aanbod van haarstylingproducten. Voor elk type man, type haar en type kapsel hebben ze een pommade of haargel. Onderstaand een handig overzicht van hun producten.

 

Mannen zijn altijd meer behoudend met hun kapsel vergeleken met vrouwen. Durf te experimenteren. Probeer eens een ander coupe. Met de haarstylingsproducten van American Crew kun je alle kanten op.

De Pommade is op waterbasis. Als je geen zin hebt in een vette kuif, gebruik dan een pommade. Pommade kan je makkelijk weer uitspoelen met water. Een klein beetje geeft het haar al voldoende stevigheid en glans. Geschikt voor een gladde of ruige coup. De Forming Cream fixeert het haar en zorgt voor een lichte glans. Wil je je mooie bos krullen in de toom houden, gebruik dan deze cream. De Fiber zorgt voor maximale stevigheid. Het zorgt voor een natuurlijke matte look van het haar. Fiber is geschikt om lang haar te modelleren zonder dat het haar gaat glimmen. Als je golvend haar of krullen glad wil strijken, gebruik dan de Grooming Cream. Deze gel zorgt voor een gladde strakke look en glanzend haar. De Defining Paste is een klassieke wax. Hier mee is alles mogelijk. Bijvoorbeeld een extreem piekerig warrig kapsel tot en met klassieke gladgestreken look. De Defining Paste is geschikt om een mooie jaren-60 kuif te creëren. De Molding Clay geeft maximale stevigheid. Ideaal voor een stadse nonchalante of zongebleekte beach & surfer look.

American Crew heeft de meest uitgebreide lijn haarverzorgingsproducten voor de man. Het zijn stuk voor stuk degelijke en eerlijke producten van topkwaliteit. De bovengenoemde pommades en waxes bevatten o.a. natuurlijke bijenwas en lanoline. De haarstylingproducten hebben allemaal een frisse natuurlijke geur en geen zoete zuurstokgeurtjes. Een ander voordeel van American Crew is dat hun producten niet op dieren worden getest.

This entry was posted in Verzorging Haar. Bookmark the permalink.

Comments are closed.