Alles over de organische verzorgingslijn van MÜHLE

De exclusieve collectie van het scheermerk Mühle, dat in 1945 werd opgericht, bevat een breed assortiment aan scheerkwasten, (veiligheids)scheermessen, straight razors en verzorgingsproducten zoals scheerzepen en scheercrèmes voor mannen. Alle producten zijn met de grootste zorg gemaakt van de beste materialen. In dit artikel willen we je graag kennis laten maken met de eerste compleet organische verzorgingslijn van Mühle: Mühle Organic.

Pure producten

Steeds meer mannen kiezen voor natuurlijke producten als het aankomt op verzorgingsproducten voor het gezicht, het lichaam en het haar. Mühle speelt met Mühle Organic uitstekend op deze behoefte in. De producten uit deze unieke lijn zijn allemaal BDIH-gecertificeerd en worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ruwe materialen, en worden speciaal ontwikkeld om te voldoen in de behoeften van de mannelijke huid. Kortom: pure producten met het beste dat de natuur te bieden heeft.

Argan olie

Het hoofdingrediënt van alle producten uit de Mühle Organic lijn is traditionele, hand geperste, fair trade Argan olie. Deze substantie, die een subtiele geur heeft, is rijk aan vitamine E en antioxidanten; het herstelt, verzorgd, voedt en stimuleert de bloedsomloop. Daarbij wordt argan olie ook beschouwd als een effectief anti-age middel.

Mühle Organic producten

Ben je benieuwd naar de Mühle Organic lijn, probeer het dan eens uit! Mühle Organic bevat diverse scheerproducten, waaronder scheercrème, scheerbalsem, alsmede verzorgingsproducten voor heren zoals douchegel, reinigingsgel, shampoo, gezicht crème en body lotion. Nieuw in de Mühle Organic lijn zijn de argan olie en het repair serum. Zeker de moeite waard om eens te proberen! Er zijn tevens schitterende Mühle Organic geschenkpakketten verkrijgbaar. Leuk om te geven én om te krijgen!

This entry was posted in Huidverzorging, Verzorging Huid and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>